Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det här är en liten tanke till en människa som är \"rätt\" känd, (läs: okonversiell cool snubbe som inte är som alla andra och gör sin \"egen\" musik som är så speciell och annorlunda) men som ändå är som alla andra.


angående kändisskap





micken gömmer mimiken
om ett fullkomligt liv
kicken glömmer komiken
bakom ditt sprutande saliv

tragedin - du är en superstjärna
med intellektuell, okonversiell okonst
med oproffisionell som mening

precis som den supersvenska
utvikningsjäl som gör dig
precis
lika kåt som herrmagasinen på den översta hyllan
som du aldrig vågar köpa




Fri vers av tuss
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-05-11 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuss
tuss