Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

angående dyslexi

ord från moder jord
du måste artikulera, spendera
spekulera över dina välfyllda välprydda valda ord

svor - dom
Helvetes jävla skit!
(OBS! användes endast av människor med medhavd
låg intelligenskvot för specifikt ordföråd)

Är inte ord lite onödiga, nördiga när du kan förklara dem rätt?
utala dom på korrekt sätt
utan att vara politiskt inkorrekt?

Vad händer med oss dyslexidårar
som skriver, driver med svenska språket
förvrider varje mening och fördriver livet med fantasiord?
som bollar som trollar med predikaten som sollar fabrikaten
\"nationalencyklopedin\" och sedan lägger av ett flin

-för att jag överhuvudtaget inte ens kunde stava till det.




Fri vers av tuss
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-11 23:09



Bookmark and Share


  Ronny Berk
det kreativa tänkandet förmeras vid fantasiordens uppståndelser.
2008-01-07

  stronza
får visst inte fram något konstruktivt idag
jättebra denna också
2007-09-22

  Ola Rydberg
underhållande och givande
tack
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

tuss
tuss