Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såklart

~¤~

Under
stjärnströsslad
himmel
vindarnas serenad
Blir allt så


uppenbart

Månstensflammande
bägare
sprider sina
rötter
ut i eterns
rymd


underbart

Du och jag

såklart




Fri vers av nettizen
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-05-12 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen