Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bärnstensfärgad

 

 

Månskensvidders höjder
minner om forntida fröjder

Bärnstensfärgade uteliggande
gravars borg
Intilliggande gamla oförätters sorg

Bedjande bönande önskan om mer
Numer är det bara dig mina ögon ser

Ler och livet leker
Solen gamla sårskador bleker

Framtidsljuset lyser som klaraste stjärnas
ögonglans
Återstoden av livet lär gå som en dans

För oss




Fri vers av nettizen
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-05-12 19:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig rubrik...syftar kanske på färgen i brudklänningen...*L*
Andas lycka och framtidsro...
Fin!
2007-05-12

  Ronny Berk
må månsken över norrliga vidder följa ditt spår till nya hemtrakter... lysa av kärlek... som fågels flyttvägar leder till bo reden...
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen