Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tredje

Jag såg den osynliga tredje idag.
Spegeln gav inte reflektion som förr.
Istället en bild så vag
som en dörr.

Jag hörde den ohörbara tredje idag.
Väggen genljöd så sent som igår.
Nu tyst i ett slag,
säg är det vår?

Den minsta förändring personlig
får kosmiska effekter.
Framstående och turlig
i svallande affekter.




Fri vers av David Larsson
Läst 423 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-13 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Larsson