Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg.......



Jag ser, du ler, vi fattar och vi ger varandra blickar som

gör att vi med små gungande ansiktsuttryck längtar

och smått trängtar. I en omgivning som är markant och

stel drog blickar endast förbi, men du och ditt leende

fångade mer än själva mig. Jag blev vad du är för mig

och du vad jag är för dig. Barn vi fått, barn med yvigt vitt

hår, barn som gillar greppa tag i mitt nyutväxta skägg.

Dessa små underbara skatter fyller sakta våra hjärtan,

till dess ymniga nivå. Barn till låns att kärt förvalta, dessa

kära individer som ibland gör revy av oss själva, där

drömmar sakta rör sig mot nya spännande mål. På väg utan

att vika av, med blicken fast och med seglen fulla av vind.         




Fri vers av stefan.g
Läst 755 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-05-13 12:10



Bookmark and Share


  jörgen g
Du har en vacker familj och ett vackert liv, var välsignade i Herrens ljus och kärlek!!
2011-08-14

    Benjamin Gullbing
Vilken härlig rörande text! Fantastisk:D
2011-05-23

  aol
djupt innerligt ömt vackert
2008-09-11

  Sladjana Zubcevic
Djup och vacker.
Bra skrivet!
2008-08-14

  Maria T
Mycket vacker poesi om/ små umderbara skatter/
2008-04-16

  Maria T
En härkig dikt om små underbara skatter
2008-04-13

  Poeman
Mkt Fint skrivet om barnen...Fint skrivet!
2008-02-16

  britt-marie VIP
Barn är en gudagåva, den här poesin ger mig rysningar av välbehag.......tänk om alla tänkte så här om barnen...
\" Barn till låns att kärt förvalta\" Hur mycket bättre skulle världen vara då????
Kram! B-M
2008-02-10

  Connie
Härligt skrivet, barn är livets krydda. Och barnbarnen är efterrätten ;)
2007-12-30

  Lyckohäxan Enediel
Härlig dikt! Visst ska man förvalta barnen väl...och följa deras färd med ett vaksamt öga :)
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva