Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt skratt


Jag minns när du skrattade lite retsamt
åt att jag hade tappat bort mina nycklar
att jag alltid tappade bort allting

när du skrattade
Jag gillade ditt skratt


men jag tror att jag har tappat bort det med nu



älska aldrig mej igen älskling
Jag tappar bara bort allting


snart har jag tappat bort mej själv också

och då kommer du leta ihjäl dej
för att hitta mej


men jag kommer vara borta då,
förevigt



nej,
älska aldrig mej igen älskling
Jag tappar bara bort allting







men om du verkligen älskar mej
finns det en liten chans att du kommer hitta mej

för jag kände mej nämligen hemma hos dej




Fri vers av Johan Nilsson
Läst 1023 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-05-13 13:09



Bookmark and Share


  Therés
En text som fastnar
Betyg MVG från mig
2007-11-01

    BrokenHearted
jag vet inte ens varför jag kommenterar, din text lämnar mig helt tom på ord.

du är en begåvning. ta vara på det, lova.
2007-10-07

    sleepwalking
berörade, sorligt och vackert.
jag tyckte verkligen om denna!
2007-08-20

  Nära
Poetiskt, vackert med stor längtan som du först inte vill tillstå.
Bravo!
2007-08-12

  Angeldust
Vackert skrivet ,jag blev betagen.
2007-07-03

  Zabina
Jag är något mållös, vet inte vad jag ska skriva... bara... vackert, sorgset, djupt... nu har jag något att fundera på resten av dagen för detta väckte många tankar.
Bokmärke!
2007-07-01

  Malin Hy
Väldigt, väldigt, väldigt jättebra!
2007-06-05

    Anonym Ängel
Fantastiskt vakert skrivet :)
2007-06-04

  Lena Renman
Hej
Så fint och ömt skrivet. Tycker mycket om
Lena
2007-05-23

  ettjag
Åh,..den här är helt underbar alldeles fantastisk!
2007-05-23

    inmeddiginålsögatkamel
Jag faller för rubriken.. \"Ditt skratt\"
Skratt är så fina.
Den här var så fin!
2007-05-16

  Filip Broström
Du fångar vilsen-känslan med lite på-tal-om-att saker, som \"jag gillade ditt skratt\". Bra. Slutet gör ju grejen, men det visste du väl redan ;)
2007-05-16

  deepblacksoul
Vacker, det sista var bäst! Tack!
2007-05-14

  beskyddaren
den känns i hjärtat. mycket bra!
2007-05-13

    Brell
Fastnade för sista raden: för jag kände mig hemma hos dig.
Vackert
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Nilsson
Johan Nilsson