Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för tillfället förra gången

tokglad och överstimulerad av ljus och vindarna med sommarens förväntan

förvirrad och i överflöd av känslorna som spritter i en ny tid av förändring

 

Jag har blivit ett oskrivet papper och allt som kommer efter denna stund ska jag teckna ner så mycket varsammare och med en närvaro som får detta tid och rum att sakta ner

Eller inte

Jag lever och jag får se




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-05-13 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson