Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en gammal kärlek


Du

påminner
om

min pappa



Förstår du då?



varför det ej

kan bli
vi två




Övriga genrer av Havsjungfrun
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-13 14:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Aosch!
2007-05-13

  Anna Nickolausson
Då är det skrämmande och förstår att det inte var menat heller då
2007-05-13

    Rimsmeden
Hoppas du inte menar i åldern, för då kan man misstänka att han valde dig för att du liknade hans dotter!
2007-05-13

  Nikolai Jungsin VIP
Ouch.. that hurts *ler*

har en lista på dumpningsrepliker nånstans..
*skratt*
Stackars kille...

men.. ibland är man bara ärlig..:)
2007-05-13

  Childlike Wild
Så igenkännande
2007-05-13

  devilsangel
Underbart vännen, underbart!!
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun