Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-konstpaus-


TreTvåEttNoll

Jag fastnade så jävla hårt i dig

...och jag antar att om man någon gång fastnat för hårt i en människa och den har varit så nära att man växte fast så kommer aldrig någon annan kunna komma lika nära eftersom att det lämnade ett svidande ärr när den förstnämde gick.

...och jag antar att kärleken när den verkligen är äkta aldrig dör hur mycket man än försöker stampa sönder glöden för även om elden har slocknat kommer det alltid att finnas de där glödkornen som gömt sig som kommer till liv igen av en enda liten vindpust.

...och jag antar att allt är över nu, för hur hårt jag än försöker att kärleks-älska någon annan så kommer det alltid att vara ditt ansikte jag ser i mina drömmar. dina läppar jag helst vill kyssa och din puls jag vill ha brevid min.

...och jag antar att om jag inte får dig vill jag inte ha någon.




Fri vers av Ephemeral
Läst 521 gånger
Publicerad 2005-03-08 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ephemeral
Ephemeral