Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför

 

 

Andas ny luft

Uppfriskande

lätta andetag

inför morgondagens

daggfriska gryning

 

Med fria vingar

lyfter mot skyn

Känner milt vårstänk

som fuktar torra läppar

 

Något som borde

vara värt att bevara

Ständigt svikande

Lämnas till det 

förflutnas skara

 

För sinnesfrids skull

måste med det

gamla göra upp

och lämna kvar bakom

 

Med ny familj

Nytt hem

Hör ett ord jag

aldrig hört förut

~ Välkommen ~ 




Fri vers av nettizen
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-13 23:07



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Härligt skrivet, känner mig nästan nyduschad! Applåd!
2007-05-14

  Leif Furstedt
Snacka om att det var ny luft i texten, nu är det bara att ducka annars blåser peruken av :)) Lycka till...
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen