Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tonårskänslor som vandrar. vill så gärna vet hur dikten tolkas för kansek förklarar det hur jag känner nu?


Hjälp mig någon för jag drunknar i en tonårings mjuka läppar och vet inte vart jag vandrar




Tiden på dygnet
då jag söker svar
Från dem som redan varit där jag vandrar nu

Alla frågor två främlingar ställer till varandra
när inser de
att det är vad de alltid frågat sig själva?


När slutar något som aldrig började?

Är växande önskan om farväl
att vi väl redan vandrat iväg från varandra

Och vad ett vi som aldrig varit
Hur sårar det farväl
som aldrig sägs?


Vad är en älskare när man aldrig älskat?

Och, ja vad gör man när man inte vet
om hjärtesorg finns?



Men när mjuka läppars önskningar vaknar
vem är man då
när ett vi måste lämnas

eller har lämnats
eller jag vet inte
jag bara drömmer

om hans läppar
för de har kanske ett svar




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 748 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-14 00:04



Bookmark and Share


  Alexandoria
\"Vad är en älskare när man aldrig älskat?\"

Mycket, mycket bra -
2008-02-24

  socialsuicide
jag gillar den här, mycket stark rubrik.
2007-08-13

    ej medlem längre
Vet inte hur jag ska tolka den, vet bara att jag älskar den. Och jag vet inte hur man avslutar något som aldrig fått börja, jag har försökt.
2007-05-23

  himlens hemlighet VIP
\"att lämna är en sak...att lämna sig själv är en annan\"
skrev jag i en dikt en gång...och mjo det är synd om människorna...balansgången mellan lycka och olycka är olidlig...men nödvändig...jag har ingen aning om vad du känner...men det är vad jag känner :)
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain