Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träskgeggans paradox

Therese och jag står och trampar förtvivlat
Man har slängt i oss i ett skitigt litet träsk
vi står där och trampar
vi sjunker sakta

Jag är så rädd att jag håller henne hårt
Hon är så trött och vill komma loss
släpp mig ber hon snällt
vi sjunker sakta

Jag försöker att dra mig upp på henne
Hon vågar inte riktigt tro på mig
jag ska hjälpa henne sen
vi sjunker sakta

Jag försöker förklara att detta är det bästa
det bästa för oss men jag menar för mig
jag kanske ska hjälpa henne sen
vi sjunker sakta

Jag håller henne hårt och vägrar att släppa hennes kropp
hon sliter sig loss från mitt grepp och blir lite arg
sen skulle ju jag ha hjälpt henne
vi sjunker sakta

jag släpper henne och pratar aldrig mer med henne
stick då om du inte fattar bättre skit i mig
kanske skulle jag ju ha hjälpt henne
vi sjunker sakta

jag trycker ner henne lite extra i geggan, det kan hon ha
hon fattar ju inte att jag behöver henne
och att hon nog behöver mig
vi sjunker sakta

ensamma i träsket sjunker vi nu med ryggarna mot varandra
allt är hennes fel jag var ju tvungen att klättra
hon skulle ju också ha vunnit en del
vi sjunker sakta

Att andas in gegga är inte trevligt till en början men efter ett tag så rinner skiten av...att dö att sova...




Fri vers av Casca
Läst 493 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2007-05-14 00:21



Bookmark and Share


  Oskar...
Visst, tragikomiskt.. men den första delen av det ordet dominerar nog. Det är en upplevelse att flyta med så lätt i texten och hela tiden avsluta i ett uttömmande andetag: \"vi sjunker sakta
Starkt på något sätt..
Älskar paradoxer och den här får gärna sälla sig till samlingen. Snyggt
2007-05-18

  Daniel_78 VIP
jag gillar titlen träskgegga skönt som fuck.
tycker texten känns både nära och långt ifrån
men på något olustigt sätt igenkännande.
för mig känns det som styckena blir mer och
mer kladdiga ju långa ju längre ner du kommer
i texten, tycker det speglas innehållet bra.
kan hända är det bara en illusion men ändå.
jag håller också med himlens hemlighet i
första kommentaren att slutradenrna kunde
slutat lite tidigare.
men som helhet känns texten uppfriskande
och härlig ohärlig.
2007-05-18

  Sanchez
väldigt fint berättat om relationer
stark text
2007-05-18

  himlens hemlighet VIP
den här gillar jag...får mig att skratta hysteriskt...bilden är ljuvlig...lite för många upprepningar om att diktjag \"kanske\" ska hjälpa \"diktdu\" och jag skulle vilja att den slutade efter
\"Att andas in gegga är inte trevligt till en början \" men det är bara detaljer...tack för läsningen! :)
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Casca