Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blåser


Det blåser hårt i träden
och molnen far fram i en rasande fart

Det blåser också i mitt hjärta
STORMförälskad i livet




Fri vers av Therés
Läst 347 gånger
Publicerad 2007-05-14 11:38



Bookmark and Share


  Mikkiz
oj vilken kraft i få rader.. jag känner nästan hur det viner omkring mig =)
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!