Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora hela

 

 

Vidden av det

stora hela

 

Rosendoftande minnesspår

är allt som finns kvar

 

När hösten kommer

 

Denna gång

Framemotser

rusk och regniga dagar

 

För det är ändå

ljust inuti

och i

 

Framtida perspektiv 

 




Fri vers av nettizen
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-05-14 13:41



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Här målas det för fullt och i perspektiv också, ett vernissage icke att missa :) Så enkelt och så vackert.
2007-05-14

  Lilla My* VIP
Härligt att ha såna målbilder o framtida perspektiv!!
Målinriktad text!!
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen