Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att känna är att leva


Känslor

Känslor tänker inte
varken på igår
eller det som kommer

Känslor bara känner
just nu, just här
och inget annat har betydelse.




Fri vers av Dionysius
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-14 16:26



Bookmark and Share


  Childlike Wild
Så jävla sant!
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius