Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom på denna när jag tänkte tillbaka på min barndom




Konstigt men sant

När jag var 7 år

drömde jag om en själsfrände

sa hans namn i en dröm

fylldes av glädje vid tanken.

 

när jag blev äldre

glömde jag bort

han och även hans namn.

 

Men så en dag

jag hörde namnet

och jag mindes direkt

jag har hittat han.

 

Nu är drömmen

en person

konstigt men sant

jag har hittat mannen

jag drömde om

som liten

och han är min själsfrände.

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 497 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-14 19:36



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
va härligt..=)..glad för din skull..
2007-05-14

  Nikolai Jungsin VIP
Något man verkligen drömt om..
finns inget skönare än när en dröm blir sann

vackert..starkt.. längtande..
2007-05-14

  sabina stark
Åh Anna, det låter helt underbart. Det är som en saga som du själv har skrivit. Kram på dig :-)
2007-05-14

  Vind
Härligt att du hittat en själsfrände. Kan bero
på allt från lyckliga omständigheter till själv-
suggestion.
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson