Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är klockan?

 

klockan är nu

som alltid

för evigt




Fri vers av Vipe
Läst 714 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-14 20:43



Bookmark and Share


  Oskar...
Det är sådana här korta och kraftfullt tankeframkallande texter som jag gärna ramar in som visdomsord på väggen. Tackar
2007-05-19

  Mangal VIP
En stark uppmaning.
2007-05-16

  Om_öj_lig
Tidlös och tidsbefriad
i det eviga nuflödet...
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Vipe
Vipe