Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en gammal kompis


Saknar dey...

Folk förendras så snabbt,
Men här står jag,
Med båda fötterna på jorden,
Är mig själv,
Vill bara vara mej själv,
Men jag saknar dej,
Den du brukar vara,
Det du brukar hålla på med,
Det sättet du brukar skratta med oss med,
Men nu är du helt någon annan,
Umgås med fel personer,
Snälla jag ber dej kom tillbacka,
Saknar dej så mycket,
Vill ha tillbacka min riktiga kompis,
Inte den du är nu,
Utan ditt gamla jag.




Fri vers av Amra
Läst 435 gånger
Publicerad 2007-05-14 21:42



Bookmark and Share


  deepblacksoul
Jag hoppas hon kommer tillbaka till dig! Jag vet hur det är! Kram
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Amra