Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du betyder otrolig mycket....

Om du endå fatta hur mycket du betyder för mej,
Om du ändå ens brydde dej så skulle jag alldrig må så här,
Jag mår inte dåligt,
Men jag behöver dej,
Vill att du ser mej,
Fattar hur det står till,
Men det är inte så lätt,
Går inte att förklara med ord,
Jag har försökt i 4 år,
Det har inte gått,
Ibland så kan jag bara hata dej,
Ibland bara älska dej,
Ibland vet jag inte ens vad jag ska göra,
Ibland när jag ser dej så slutar jag bara att tänka,
Bara slutar att andas,
Hjärtat sluta slå,
Men sen efter ett tag så kommer jag tillbaka igen,
Jag vet inte vad det är som är så speciellt med dej,
Men jag tror att det är den du är,
Hur du beter dej,
Jag kan sitta en hel dag och bara tänka på dej,
Vet inte vad jag ska ta mej till,
Men när jag ser dej så blir jag lycklig och glad,
Det går inte att förklara i ord,
Det går verkligen inte,
Du betyder mycket mer än så för mej,
En blick kan säga allt,
Ord med,
Men dom här orden räcker inte för att beskriva hur mkt du betyder för mej,








Fri vers av Amra
Läst 506 gånger
Publicerad 2007-05-14 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amra