Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans linje

 

 

Vägen till lyckan

finns inte att finna

i missunnsamheten

 

Så länge avundsjukan

tillåts gro

och gräva in sina rötter

och ges näring i form av

apati och bristande

empati....

 

Och oförmögenheten

att känna glädje med andra

som har fått det bra...

 

Så länge kommer 

ej heller lyckan att

finna vägen fram

Utan kommer att fortsätta

snubbla på livets svarta stam 




Fri vers av nettizen
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-14 22:18



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Lycklig du som hittat, och jag ger:
Citerar William Penn.
Jag räknar med att leva bara en gång. Så om jag därför kan vara lite vänlig mot någon eller uträtta något gott för någon medmänniska, låt mig då göra det nu och inte skjuta upp eller försumma något, eftersom jag aldrig ska återvända till livet igen.

Vacker sanning du beskriver, N.
2007-05-14

  thyra
Din text röner mycken klokskap!
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen