Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlöst

 

 

När

orden inte längre

räcker till

 

Och

det känns som om

jag sagt allt

jag kom hit för att

säga

 

När orden inte längre finns

 

Är

det nog dags

för mig

att tack och hej

säga

 

Fast ännu ett tag

finns det några ord

på lagret kvar

 

Antar

att den som spar

den har

:) 




Fri vers av nettizen
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-14 23:47



Bookmark and Share


  Thommy
Känns igen, har kännt så ett tag men det kommer tillbaka.
2007-05-16

  Leif Furstedt
*L* skojfriskt, roligt...
2007-05-15

  Nyfiken drömmare
Härlig text. Applåd!
2007-05-15

  issac.a.m
menar underbart...
2007-05-15

  issac.a.m
unnderbart..
2007-05-15

    sunnanvind
*ler* Du sinar...? Håll ut...det är bara hjärnan som behöver lite paus, sedan kommer du igång igen, efter du samlat alla intrycken du samlat...Kram!
2007-05-15

  prinscess VIP
känner igen det när orden börjar sina
då kanske det är bättre med lite vila så inspirationen kommer tillbaks
2007-05-14

    ej medlem längre
Underbart att du har ett lager!! *S*
Bokmärker!!!
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen