Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu älskar hon mig till slut

du ligger hos mig och tittar i taket
alldeles avslappnad men ändå lite stel
jag beundrar din kropp lite kort naket
du förstod att även du ibland har fel

du tittar i taket med en fast blick så klar
alldeles tyst är kärleken fast helt underbar
du är lite våt om magen och det droppar lätt
jag ska hämta en fin filt så att du håller tätt

härligt att du tillslut förstod mig
nu är du äntligen min egna tjej

tänk att du aldrig kunde förstå svenska bokstäver
att jag också är en människa som respekt kräver

jag ville ha en tjej som var mig trogen
som inte bara sprang ute på krogen
nu gillar du att vara här inne med mig
du ligger i mitt knä ska inte skilja sig

men varför var du tvungen att svika mig så
det hade inte behövt att sluta så här då
du har börjat att lukta starkt, lite som jäst
minns du när vi träffades på Lisas stora fest

Nu kan du inte längre lämna mig eller bara gå
trodde du att jag skulle krypa eller gå på tå

mina armar skakar när jag håller i din vackra vita kropp
vad är det för ljud i mitt huvud någon som skriker stopp

Nu kan jag krama dig så mycket jag vill och du kommer alltid att vara hemma
Jag kan alltid lita på dig och när jag kommer hem kan du höra min fina stämma

ljuset det blinkar fast släkt redan jag har
Någon ringde polisen efter ett par två dar
lukten blev visst lite för frän
nu hörs bara en enkel sirän




Fri vers av Casca
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-14 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casca