Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sorg

Jag kan förlåta dig men även det har sin gräns,
Du förstår nog inte hur ont detta känns,

Mitt hat har tagit över mitt sunda förnuft,
Framtiden för mig blir nu lång och tuff,

Vi hade det bra men du kunde inte hålla dina begär,
Jag förstår dig, men kolla nu hur vi gled isär,

Jag offrade faktiskt mycket av mitt liv för dig,
Men du såg mig aldrig som din kärlek, bara som din \"grej\",

Jag har faktiskt känslor, tro det eller ej,
Jag behöver leta efter nya krafter utan dig,

Jag hoppas du blir nöjd med mitt beslut.
För jag måste tyvärr säga att nu är det Slut.




Övriga genrer av miyage
Läst 390 gånger
Publicerad 2007-05-15 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miyage
miyage