Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget kärlek

jag letar, jag söker var är du?
jag hoppar, du flyger.
jag håller, du kastar.
blod spills, tårar fälls.
hjärtat bankar i själens hand. själen mitt hjärta tar,
jag gråter men inget hopp finns kvar.
han vänder sig om, och min hand tar.
vi flyger tillsammans i natt och dar
du vänder dig mot mig,
kysser min ömma kind,
jag blir varm,
jag fylls med glädje.
jag vaknar av vårens ögon




Fri vers av Tina Ekvall
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-05-15 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina Ekvall