Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sötsliskig saknad

 

 

Ser tillbaka

på livet som gått

Allt jag förlorat

men även

allt jag faktiskt fått

 

Livet har varit

i sådan obalans

 

~sökte livet som ensam~

 

Men mot dig och din charm

hade jag ingen chans

 

Mina känslor

för kärleken har varit

så skeva

 

~sargade och fula~

 

Men du har fått mig

att verkligen börja leva

 

Har faktiskt aldrig

mött någon som du

och

saknaden är

förtärande just nu

 

Det enda som gör att

jag står ut

Är vetskapen om att

denna pina har ett slut

 

Fingrar på smycket kring

min hals och tänker

 

~Snart.... ~  




Fri vers av nettizen
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-15 13:59



Bookmark and Share


  Thommy
Fint flyt i texten, du får såga åt honom att stanna, jag tycker du bara väntar och längtar hela tiden, nästa gång han kommer tar du passet av honom.
2007-05-16

  Leif Furstedt
Fina, varma bilder...
2007-05-15

    ej medlem längre
Bokmärker!!!
2007-05-15

    Lindizz
Tycker mycket om din text, den tar fram många känslor med värme o saknad.
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen