Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna

 

Räknar dagarna

så få var användbara

försvann i dimman




Bunden vers (Haiku) av Aloisia VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2007-05-15 16:36



Bookmark and Share


  Annette Andersson
En träffsäker senryu.
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP