Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Yepp... jag är lite irriterad på folks sura miner i verkliga livets avundsjuka värld


Tillsvidarevägen

 

 

Efter alla svek

alla lögner

Alla sönderslagna år

och  

alla ärr som består

oavsett hur lång tid

som går 

 

Lyckan fann mig

inte tvärtom

Fan om jag tänker

be om ursäkt för att

jag tog emot den när

den kom!

 

Jag kommer för alltid

vara skadad

av livet som var 

Ofrånkomligt

Men det finns en väg

och den heter

vidare

 

Den vägen går jag

 

Tillsvidarevägen

mot framtiden

och evigheten 

 

Det tycker jag är

rätt väg för mig

att gå 

Så det så!

 

 


 

 




Fri vers av nettizen
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-05-15 19:53



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Yes... titta framåt, lämna enslighetens parad.
2007-05-15

  Kim Alexis
\"Det finns en väg och den heter vidare\" Jättefint. Något som alla kan ta til sig.
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen