Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord och minnen

ord
är det ända du kan ge nu
och avståndet
är större än förut

och trots att
du inte håller i mig längre
står jag kvar här
fastfrusen

som en staty

stela armar sträckta framåt
blinda ögon letandes svar
ohörda läppar skrikandes ditt namn
i protest mot allt
mitt liv
ditt liv
och tanken att
ord och minnen är allt vi har kvar




Fri vers av Abandoned
Läst 533 gånger
Publicerad 2007-05-15 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned