Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om dofter och kemi


Det finns
dofter

man aldrig
glömmer









Övriga genrer av Havsjungfrun
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-15 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillade de första två verserna, de var starka i sig :-)
2007-05-17

  stella
Jag hittade min stora kärlek på doften!
2007-05-16

  Nikolai Jungsin VIP
Ja.. det finns så mkt som rör och berör..
luktsinnet med..
sen kan folk göra saker som stinker med..
sådant man inte gillar..
sen är Kemi en stad också..

:)
2007-05-16

  issac.a.m
kvinnans doft är kvinnans signatur...och doften kan avgöra
2007-05-15

    Nattviol
doft och minne går hand i hand!
fascineras av att känna en plötslig
doft och på en millisekund färdas
40 år tillbaka i tiden....
kroppsdofter är också mycket
intressant - personkemi...
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun