Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskeradbal

alla gömmer sig

somliga bakom masker
fondation och puder
somliga bakom diagnoser
ADHD, dyselexi och autism
somliga bakom annat
falska skratt och låtsad vänlighet

ingen klarar av att visa känslor
vi hittar på nya ord till vårt toleranta synsätt
\"regnbågsbarn\" i svenska akademins ordlista
men bakom ryggen är bög ett skällsord

alla gömmer sig och ingen ser




Fri vers av Katariiina
Läst 455 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-15 22:16



Bookmark and Share


    gnupung
Jag kan inte kommentera denna, den är för bra helt enkelt.
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Katariiina
Katariiina