Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tisdagskväll...

... och ingenting har någonsin känts så rätt.
Jag brinner!
Härmed dedikerar jag mitt liv
åt din lycka...




Övriga genrer av Enigma
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-15 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Enigma
Enigma

Senast publicerade
Tisdagskväll...
* Se alla