Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dansar till världens musik, indisk punjab och maurisk kraft


Dansar Jord

 

 

Frigörande rytmer genom ådrorna
jorden viskar när fötterna nuddar det kalla fuktiga

Jag slår rot för varje steg och fyller
på med naturens röda energi

tystnar och låter grenverket sirla över mig som ett lövregn och
daggen blöter mina hettande kinder

Suckandes sveper vinden och tar med sig orden
av frihet

-Dansa flicka, det gör dig lycklig
skrik och låt dina lungor fyllas av mig




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-15 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson