Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drivande

 

 

Driver 

på öppet hav

Ändlöst

horisontlöst

Drömmarnas

hav

 

En 

uppfyllande

upplyftande plats

menat för dig

och mig

 

Det är där

jag befinner mig

och det är där

jag kommer

vara

 

För att vara hos dig

är att vara fri

Jag tillåts bara vara

och livet är

att vara del i det

som blir

 

~vi~ 


 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-15 22:57



Bookmark and Share


  issac.a.m
Gillar mycket...
2007-05-16

    lillapoeten
Du förklarar frihet på en härligt sätt! Bra!
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen