Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blinda sorger

Blinda sorger
vacklar fram
längs glädjestigar

Slår käppen
mot himlen
i hopp
om att stöta på
ett moln

Känner solen
smyga
i anletets fåror

Blommornas våryra
virvlar
i luften

Blinda sorger
vacklar fram
längs glädjestigar

Drar käppen
genom disigt gräs
i hopp
om att stöta på
en sten





Fri vers av Jenny*
Läst 733 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-03-09 22:17



Bookmark and Share


  Litorina
Detta var ju alldeles fantastiskt bra
2005-09-07

  johii
speciellt slutet
tack
:)
2005-03-10

  Cattis Rönn
som berör i hjärtat...Fint skrivet!
2005-03-10

  _Mian_
rysansvärd bra formulerat av ett tillstånd som vi nog alla känner igen. Den sista versen skulle kunna stå som en ensam liten dikt, då den får det att krylla fram tankar av vad som kan dölja sig under den eventuellt funna stenen.
2005-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Jenny*
Jenny*