Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syskonkärlek



medan vardagen tillåts äta oss
med sin ågren och trivialiteter
är tiden tjuven och glömskan skattgömman
och vi, bara viljelösa offer
tar till vad medicin vi kan

så jag blir välklädd och hon blir fit;
och vår bror tar ett steg till
mot butiken med de färgglada plastkassarna


jävla junkies är vad vi är






Övriga genrer av Elin S
Läst 1201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-16 14:09



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Vi har alla olika bedövande beteenden som vi mer eller mindre stilfullt lindar in våra symtom i..
Extra skrattgrop för \"färglada plaskassar\"..
damn good tusan allt ändå!!
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S