Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet har som sagt inte alltid varit så lätt.....


Svidande minnen

 

 

Minns en tid

Minns många tider

 

Rädslan, paniken

Känslan att vara sviken

Skakande av rädsla

kunde bara se på

Hur morsan gång på gång

blev slagen gul och blå 

Trodde varje gång var den sista

Att det var då

jag min mor skulle mista

 

Minns en tid

Minns många tider

 

Som tonåring var jag aldrig

uppkäftig hemma

Det skulle ha slutat med

en rediger blemma

Visste att om jag för kaxig skulle va

Skulle det bli det sista ord jag sa

 

Minns en tid

Minns många tider

 

Flyttade till det jag trodde

var frihetens ömmande famn

Visade sig vara helvetets

öppna barm

Svartsjukan styrde den man

som sa han gjorde sitt i kärlekens namn

 

Minns en tid

Minns många tider

 

Mötte en barndomsvän

Trodde jag fann den som skulle följa

mig nu och sen

Miste honom då han hastigt rycktes bort

En hjärnblödning gjorde den lyckan kort

 

Minns en tid

Minns många tider

 

Hur jag var ett lättplockat byte

för psykopat nr två

Då jag insåg mitt misstag var jag

för rädd för att gå

Åter kunde jag bara apatiskt se på

hur hela mitt liv gick i tonen gul och blå

 

Minns en tid

Minns många tider

 

Och de minnena svider 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-16 18:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du oxå....*jag beklagar djupt*
Att se sin älskade mor bli slagen av sin älskade fader....
Vad skickar det för signaler för barnet? Att det är hennes fel?
Eller rädsla så stor så stor för våldets makt!
Jag är så lessen för din skull. Du vet att jag förstår...
Starkt, naket och ärligt skrivet!
Bokmärker!
2007-05-17

  Leif Furstedt
Har inget annat att säga annat än att det är en stark text. Det kanske räcker...
2007-05-16

    sunnanvind
Den här var stark! Jag läser om o om igen och den blir bara starkare...Du sätter ord på det som varit (tack o lov) på ett mästerligt sätt! Att minnena svider kan jag lätt förstå....
2007-05-16

  deepblacksoul
Det här var verkligen bra skrivet! Och det känns när man läser! kan läsa om och om igen.. Tack
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen