Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svårast är natten.



och jag räknar stjärnor,
men vid tre tusen utan
sömn ger jag upp.
inser att inga stjärnor
i världen kan ta bort
min tomhet.
för inget universum
kan fylla den plats
du lämnat kvar.
och trots att kärleken
inte längre andas.
lever dess existens
kvar i mitt bröst.
och svårast är natten,
då kylan infinner sig,
och utrymmet till tankar
passar på att mala.
men lite lättare blir
det, när solens strålar
påminner mig om
dagens pliktskyldiga
lycka, till nytt hopp,
om ny kärlek.




Fri vers av Isabella
Läst 606 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-16 18:25



Bookmark and Share


  frantic
Skön avslutning,
gör mig glad..
från mörker
till ljus..

Se'n kommer
natten åter..
fast då lyser
stjärnor av
ett annat slag
oräkneliga..

fint flyt..
applåd!
2009-01-07

  Regular
Underbar text...väl formulerad...och hoppfull på samma gång som det är tyngd i den.
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Isabella
Isabella