Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland är ingenting kanske allt

för ibland så blir ingenting som man tänkt


sista personen som man tror lägger märke till en



älskar mig














kanske.




Övriga genrer av fakeheaven
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-05-17 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fakeheaven