Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det spelar ingen roll

Det spelar ingen roll
hur mycket jag växer
och hur stor
och lång jag blir

Som liten
var jag ändå
mycket närmare
solen




Fri vers av Tingsta
Läst 735 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-05-17 12:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
sol ute
sol inne
sol i hjärta
sol i sinne
2007-05-30

    n.
oj oj oj, så bra.
jag vill lära mig utantill och läsa för mina vänner
2007-05-21

  stronza
fin tanke
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Tingsta
Tingsta