Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så som allt känns just nu och är just nu men ta det inte så seriöst för min seriösa sida är flummig..


Jag hastar alvedon i dina spyor


jag skrattar av smilgropar

som är stulna från din mun

den tid du brukade le


och jag ser med blickar som är tunga

och fyllda av ångest

av den rädsla du bär


du går omkring och skrattar toma ekon

som du lämnat i min själ

som ett hål i mitt hjärta


jag faller från himlen och landar mjukt

bland nyklippt gräs

som vi gått på


jag skrapar knän mot asfalt

medan du spyr alkohol

och sprider rökmoln från cigg


och du pratar strunt med vänner

medan jag hastar alvedon

och räknar dagar som är förbi


men du sitter i gräset som är nyklippt

och skrattar högst

medan jag faller




Fri vers av BaraSaraaa
Läst 711 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-05-17 15:36



Bookmark and Share


  Sophia B
Vilken bra formulering! Du sätter melodi på ord och ord på tysta meningar, flummig eller inte, oerhört skickligt!
2009-07-27

  Lina Hellstrand
ja din flummigt-seriösa sida är väldigt bra på att skriva dikter må jag säga. :P :)
2007-07-26

  Freya
haha!
gud vad likt det här var kanske tre av mina texter som jag försökt att skriva, men inte blivit något. mest blurr.
som smilgropar och faller
det är sånt som jag försökt få med men aldrig lyckas
du däremot
du lyckades
2007-06-11

    inmeddiginålsögatkamel
Jättebra!!
2007-06-10

    RebeccaW
Herregud, vad bra, säger jag bara! Mer än så kan man inte säga. Jättejättejättesuperextrabra!
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

BaraSaraaa
BaraSaraaa