Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans är vi starkast <3


vi har haft så mycket motstånd..
från allt och ingenting.
från ingenting och allt..

verkligen allt..

men nu har vi kommit tillbaka, äntligen..
du och jag..
bara du och jag..
tillsammans är vi starkast
vi är bäst..
vi ska visa dem att vi kan..
att vi kan lika bra som dem...

för det kan vi..


min kärlek till dig kommer aldrig dö ut..
och våran resa tillsammans kommer aldrig ta slut ..

Jag älskar dig vännen..
du och jag tillsammans,


och tillsammans är vi som absolut starkast!!




Fri vers av Annejii
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-05-17 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annejii
Annejii