Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Separationsångest

Jag har ensamhetens
sällskap
i ditt sällskap.

Därmed inte sagt
att du inte
står mig nära.

Nej.

Därmed inte sagt
att du inte
känner mig.

Det vet
du
att du gör.

Men ensamheten
och jag
har varit vänner
så länge.

Jag är rädd
att det skulle
bli tomt
utan ensamheten.

Jag är rädd
att ensamheten
skulle få det tomt
utan mig.




Och…

vem ska då
ensamheten hitta
för att hålla henne
sällskap?




Fri vers av b.c.
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-10 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

b.c.
b.c.