Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När sommaren övergår till hösten ska jag bada i alldeles för grunt vatten

Lappen med ordet skrivet i bläck
Virvlar ner och landar i det grunda vattnet
Oj, vad långt ner tänker du
Med ett litet leende på läpparna

Ensam på bron står du
Naturen blommar runt dig
Fastän det börjar bli kyligare
Man kan nästan tro att det är höst

\"Nu ska även jag vissna och dö ut\"
Sa du medans du tittade på en ensam maskros
Som på något vis lyckats överleva sommaren

Du gick fram till räcket,
Klättrade vigt mellan de två järnstängerna
Du kollade ner en sekund eller två
Men föll i en evighet

Den lilla lappen sa
Något så viktigt med ett enda ord
Förlåt




Fri vers av SvaldAvEvigheten
Läst 673 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-18 13:59



Bookmark and Share


  Bissen
Tragiskt... Känns så igenkännande, även om det säkert låter konstigt i detta sammanhang...
bokmärkt...
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

SvaldAvEvigheten
SvaldAvEvigheten