Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland vill man bara ... ta ner någon. få den att fatta att den inte är gud.


Jag vill plocka ner dig till denna jävla planet

I dina ögon vilar en tomhet ...
din attityd visar ingen respekt,
ditt uppblåsta ego tar upp allt syre och all plats

du skulle kunna ljuga för mig utan problem
sätta på mig sen sticka
nobba mig för någon annan
... å du vände ryggen mot mig när du var klar

jag är ingenting för dig
då som nu vet du ännu inte vem jag är
och du har alltid fått mig att känna
... som att jag inte är bra nog
som att jag måste bevisa något

det är ett maktspel och du vann sist
jag vill såra dig
krossa dig
ge dig det du förtjänar
disrespektera dig
vara ett riktigt svin
hitta den punkt som skulle kännas mest
vända ryggen till dig
behandla dig som något tillfälligt
få dig att bryta ihop
håna dig och spy galla över dig
ignorera dig så att andra ser
stöta på någon framför dig
ta din självkänsla

Jag vill plocka ner dig till denna jävla planet








Fri vers av Daniela Linder
Läst 634 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-05-18 14:46



Bookmark and Share


  hero40
En stark dikt med känsla!
Applåd!
2007-11-05

    ej medlem längre
Kraftfullt
2007-05-29

  Moondance
härlig ilska i texten som berör. Man känner hur ilskan själv griper tag i en och att man blir arg....bra skrivet!
2007-05-19

  Havsjungfrun
det finns det som behöver komma ner på jorden..bra tjejen..go go..=)..
2007-05-18

    Linton
Håra bud ! Här får du verkligen utlopp för en aggresiv hårdhet som griper tag . Speciellt avslutningen från och med \" vill vara ett riktigt svin . . . \" rör upp känslorna ( det känns som personen i fråga kommer att få vad den förtjänar ) .
Mycket bra skrivet .
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Daniela Linder
Daniela Linder