Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjukt som sammet

 

 

Håller det vackraste

jag sett

 

Avklätt

och oförberett

Precis som det

är i dess naturliga

form

 

Vill inte ha det

på något annat

sätt

 

Det vackraste

har du mig gett

 

Ditt hjärta

sammetsbeklätt 




Fri vers av nettizen
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-18 17:49



Bookmark and Share


  issac.a.m
härliga rader,vackert
2007-05-18

  Leif Furstedt
Vackra tankar och textrader du målar fram.
2007-05-18

  Thommy
Du både ser och utrycker mycket vackra saker i din kärlek.
2007-05-18

    Lillemor
Sammetsömt!
Vackra mjuka rader
som man lätt kan bli
avis på...
Fint!
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen