" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Osynlig

Jag är osynlig i dina ögon

men inte i andras,

om jag kanske ska

ändra min stil eller något så kanske du kommer att

lägga märke till mig

Men då är jag ju inte mig själv,

jag kanske bara ska glömma dig och vara med dom som ser mig

men det är så svårt att släppa något som man har kämpat så hårt för att få

Men du har fått mig att inse att du inte är den rätta




Fri vers av Gråtandeängel
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-30 21:20



Bookmark and Share


    Niki
ibland är just det det rätta, att bara släppa, du ger oss en bild som är solklar.
Förtvivlan och uppoffring kan skada mer än man tror.
kanon
2007-07-10

  ia VIP
ibland är det skönt
att förstå
att man måste gå vidare, trots smärtan..
en bra betraktelse..
kanon!
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Gråtandeängel