Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha

Ge mig
en gång till
Släng mig
mot väggen
Knulla mig
Skoningslöst
Håll fast
min andedräkt
Känn mig
Som den gången




Fri vers av Demonia
Läst 817 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-18 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Demonia