Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midvinter

Januarikallt
Vitt glittrar i månljuset
i fastfrusen natt




Bunden vers (Haiku) av Demonia
Läst 773 gånger
Publicerad 2007-05-18 22:23



Bookmark and Share


  aPorcupine
Mycket fin haiku öven om det känns lite konstigt att läsa om januarikallt när det är maj ;)
Gillade speciellt sista raden.
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Demonia