Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För konstig, jag blir aldrig nöjd med nåt nuförtiden.


Jag älskar dina sönderkyssta läppar som viskar poesi i mina öron




Och jag hittar plötsligt
mig själv,
en ensam torsdagskväll efter
en natt fylld med både
ångest och glädje


Tydligen ska det vara
den 17:e maj idag,
Norges nationaldag
Jag har aldrig varit i
Norge, men tydligen så
har jag kysst en som var
halvnorsk, det kanske
räknas ?
Antagligen inte




Juste, och så var det ju
Kristi himmelsfärds
dagen idag,
eller nåt
Jag tror inte ens på
Gud, inte
Jesus heller
Jävla skitdag !


Eller
helt dålig har den väl
inte varit
För vi hittade faktiskt varandra och
hemligheter
alldeles för djupa hemligheter
avslöjades och ångesten
kom fram igen



Och jag
svek och svek och svek jag
svek dig
Älskling förlåt, jag älskar dig !
Men jag är alldeles för
feg, för blyg, för rädd
för att göra fel
för att
göra annorlunda, för att
svika
Men det gjorde jag ändå



Och fast du inte sa
något, så vet jag att du liksom
blev besviken
Och dina
sönderkyssta läppar
ville så gärna forma ett
litet ord; Varför ?


Jag vet, jag vet inte



Jag vill så gärna förklara men jag
är rädd att du inte skulle
förstå, för du
känner inte mig
Och jag är ledsen men
jag har hemligheter som jag bara
inte kan avslöja
Fast jag önskar jag kunde


Det finns bara
en enda person som känner
mig helt, eller nästan
i alla fall
Men,
visst vill jag att det ska
vara fler men
vissa kan bara inte förstå
Jag tänker alldeles för mycket





Fri vers av KallaMigVacker
Läst 509 gånger
Publicerad 2007-05-18 23:07



Bookmark and Share


  octobertragedy
jag tyckte då inte att den var konstig! jag tyckte den var enkel och tydlig. den känns äkta på något sätt, som om orden bara rasar ur dig på impuls, det känns mer naturligt då. asbra ju!
2008-02-27

    ingentingflicka
Ja lilla gumman, du tänker för mycket, men ibland resulterar dina tankar något sånthär. OCH DET ÄR BRA. Känner jag dig?
2007-05-18

  Vilsen Annette-hittar vägen
Fastä det var lite virr-varr hit och dit förstår jag exakt vad du menar. Allt flyter ju ihop och det är bra skrivet.
Kan känna in det!
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker